Over ons

Logo voor social media

Waarom is BesteDashcam.nl zo goedkoop?

Alle Nederlandse webshops die momenteel dashcams verkopen hebben hun partijen dashcams in China opgekocht. Deze dashcams worden in Nederland voor bijna het dubbele weer doorverkocht via webshops of Marktplaats. Via BesteDashcam.nl kunt u zelf bij deze leveranciers één of meerdere dashcams aanschaffen. Als u de verzendtijd voor lief neemt, heeft u binnen een aantal weken een kwalitatief goed product voor de helft van de prijs. Wij raden iedereen aan om in de webshop te kijken en zelf de producten en prijzen met de overige webshops of Marktplaats te vergelijken. Alle producten zijn uitgekozen op basis van feedbackscore en reviews, hoe hoger deze score, des te betrouwbaarder de leverancier.

Direct kopen bij de leverancier in China

De dashcams zijn van goede kwaliteit en komen direct bij de leverancier vandaan. Vaak betaal je in de meeste westerse landen alleen voor het merk. De aangeboden producten op BesteDashcam.nl hebben meestal geen merk, deze moet door de fabrikant er nog opgezet worden. Het aanbod is gigantisch. Op de website van AliExpress zijn miljoenen producten te vinden tegen een schappelijke prijs. Op BesteDashcam.nl kunt u overzichtelijk én in het Nederlands de beste dashcams uitkiezen.

Hoge concurrente, dus lage prijzen

AliExpress is vergelijkbaar met Marktplaats en bestaat uit veel kleine verschillende leveranciers. Het voordeel van AliExpress is dat er een grote concurrentie heerst en elke leverancier zijn product tegen de goedkoopst mogelijke prijs aanbiedt. AliExpress is in Nederland nog niet heel erg bekend, maar daar wil AliBaba (moederbedrijf) graag verandering in brengen. Zij hebben ervoor gezorgd dat de producten zo snel mogelijk buiten China verscheept kunnen worden. Producten kunnen met DHL al binnen 5 tot 8 dagen West-Europa bereiken! BesteDashcam.nl wil graag potentiële Nederlandse klanten in contact brengen met AliExpress, zodat ook zij het gemak kunnen ervaren van wereldwijde online shopping.

Miljoenen producten

Op AliExpress.com is echt van alles te vinden. Goedkope telefoonhoesjes, telefoons, smartwatches, drones, camera’s en veel meer. De producten worden in China geproduceerd, dus de leverancier kan ze tegen bodemprijzen verkopen. Dit gaat uiteraard ook gepaard met de hoge concurrentie op dit platform. Op BesteDashcam.nl staat uitgelegd hoe u deze concurrentiestrijd in uw voordeel kunt laten werken door contact op te nemen met de leverancier(s). Momenteel is AliExpress zelfs in het Nederlands beschikbaar en kun je veilig en vertrouwd met iDeal betalen.

 

De beste dashcams altijd gratis verzonden!
Koop jouw dashcam direct bij de leverancier!
Geen onnodige kosten aan tussenhandelaren...