Vanaf je luie stoel online hasj en wiet bestellen, het kan!

In Nederland wordt het verkopen van hasj en wiet al jaren gedoogd. Voorheen moest je naar een coffeeshop om een joint te kunnen roken, maar dat is met de komst van het internet volledig veranderd. Het is nu mogelijk om online hasj en wiet te bestellen en dit thuis te laten bezorgen.

Groenthuisbezorgd heeft vele verschillende hasj en wietsoorten die je eenvoudig via de webshop kan kopen. Daarnaast bieden ze ook voorgedraaide joints, wietolie en accessoires aan. Het wietassortiment bestaat onder andere uit de volgende populaire soorten:

  • Amnesia Haze
  • BIO
  • Kush
  • Northern Lights X
  • Power Plant

Regelmatig komen er nieuwe wietjes in de shop. Plaats de gewenste hasj of wietsoorten in je winkelmandje en ga door naar de betaalpagina. Je kan per 24 uur maximaal 5 gram bestellen, Groenthuisbezorgd houdt zich dus goed aan de wet- en regelgeving. Wanneer je voor 12:00 besteld ontvang je het de volgende dag in huis.

Toen de coffeeshops tijdens de coronacrisis in 2020 sloten, gingen steeds meer mensen online wiet bestellen. Groenthuisbezorgd ervaringen op Trustpilot zijn goed en ze krijgen een 4/5 sterren.

Betalen met Bitcoin

Het betalen in de webshop gaat iets anders dan je normaal gewend bent. Je moet namelijk betalen met een cryptocurrency, zoals Bitcoin. Mocht je hier geen ervaring mee hebben dan is dat geen probleem. Op de website wordt duidelijk uitgelegd hoe dat moet. Volg de handleiding stap voor stap en je hebt binnen 5 minuten de betaling voldaan.

Na de bestelling ontvang je een verzendbevestiging en de volgende dag ontvang je je bestelling via de post.

Gebruik de Groenthuisbezorgd kortingscode van 2,5%: cryptokorting

Groenthuisbezorgd

De beste dashcams altijd gratis verzonden!
Koop jouw dashcam direct bij de leverancier!
Geen onnodige kosten aan tussenhandelaren...